ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Στο Ζέεφελντ ο Μάνος

Στο Ζέεφελντ ο Μάνος

image

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ταξιδεύει με τον Ολυμπιακό στο Ζέεφέλντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.

Είναι γεγονός ότι η τρομερή χρονιά που διένυσε ο Δημήτρης Μάνος την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα είχε αντίκτυπο για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Πλέον ο αρχισκόρερ του ΟΦΗ δεν θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Κρητικής ομάδας, αλλά για τον Ολυμπιακό. Η κακή χρονιά των Πειραιωτών οδήγησε την διοίκηση σε σαρωτικές αλλαγές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να αλλάξουν το ρόστερ τους εξ ολοκλήρου.

Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο η ομάδα του Πειραιά στράφηκε σε περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών(Λάζαρος, Φετφατζίδης, Μάνος, Γιαννιώτης) Φυσικά κανείς δεν εγγυάται ότι ο Μάνος θα έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού την ερχόμενη σεζόν, γι αυτό η ομάδα του ΟΦΗ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του, προκειμένου σε περίπτωση που ο νεαρός ποδοσφαιριστής δοθεί δανεικός ο ΟΦΗ να είναι έτοιμος να τον διεκδικήσει. Άλλωστε στον «όμιλο» έμειναν ευχαριστημένοι με τον επαγγελματισμό και την στάση του ποδοσφαιριστή, που συνέβαλε τα μέγιστα και είχε καθοριστική συνεισφορά στην άνοδο της Κρητικής ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η περίπτωση Μάνος θα έχει πολλές εξελίξεις…

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development