ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Μεγάλη συμμετοχή παιδιών στο κάμπ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Μεγάλη συμμετοχή παιδιών στο κάμπ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

image

Μεγάλη θα είναι η συμμετοχή των παιδιών στο κάμπ που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 150.

Συγκεκριμένα, πάνω από 150 παιδιά όχι μόνο από το Ηράκλειο αλλά και από ολόκληρη την Κρήτη, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο κάμπ που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.
Το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, στο οποίο τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ από ένα θρύλο του αθλήματος, ξεκινάει στις 2 Ιουλίου και θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, στα ανοιχτά γήπεδα της Εφόδου και στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Κρήτης.

Ήδη οι διοργανωτές ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πρώτο ραντεβού που είναι τη Δευτέρα (2/7) στις 8.30 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου και στο τηλέφωνο 2810256600, απογευματινές ώρες.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development