ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ | Θα πέσουν κορμιά απόψε

Θα πέσουν κορμιά απόψε

image

Καλημέρα σας

Στο μουντιάλ των εκπλήξεων και των μπουκ ήταν αναμενόμενο κάποιος από τους μεγάλους να φύγει νωρίς.Κι επειδή πάντα υπάρχει η πρώτη φορά, ο κλήρος έπεσε στην ομάδα του πιο γρουσούζη προπονητή.Ο άνθρωπος που σκαλίζει τη μύτη του νυχθημερόν την πάτησε από τους φτωχούς πλήν τίμιους Νοτιοκορεάτες, κι έτσι η παγκόσμια πρωταθλήτριαΓερμανία για πρώτη φορά πάει στο σπίτι της από τη φάση των ομίλων.Αλλά δεν ήξερε ,δεν ρώταγε? Από τη Ρωσία γερμανοί δεν περνάνε.Να τηρούνται και οι παραδόσεις δηλαδή.Μ αρέσει που εβλεπα και πολλά γκολ της.Μου αρκει η νίκη της Βεαζιλίας και η ισοπαλία της Κόστα Ρίκα όμως.Μην είμαστε και άπληστοι.Σήμερα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για προβλέψεις.Ποιά θέλει και θα πάρει την πρώτη θέση, Αγγλία ή Βέλγιο? Θα έχει εκπρόσωπο η Αφρική ή η Ασία στην επόμενη φάση? Θα είναι η Πολωνία η μόνη ευρωπαική ομάδα του μουντιάλ που θα φύγει χωρίς βαθμό?Παναμάς ή Τυνησία θα πάρουν βαθμό τιμής για την παρουσία τους?

ΙΑΠΩΝΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ Χ Να πάρει κάτι πριν φύγει η κακή Πολωνία.Είναι και ένας όμιλος με πάνω από τρία γκολ σ όλα τα ματς οπότε θα τσεκάρουμε και το over. Να πούμε για πλάκα 2-2? 15 δίνει

ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ Χ θα πάρω και εδώ την ισοπαλία.Μ αρέσουν και οι δύο και θα ήταν επιβράβευση να περάσουν μαζί αλλά είναι δυσκολο.Κι εδώ βλέπω αρκετά γκολ.

ΑΓΓΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ G/G και ότι κάτσει Πολλοί Βέλγοι παίζουν στην Αγγλία και ξέρουν τους αντιπάλους.Αλλά δε ξέρω γιατί δίνω ένα ποσοστό παραπάνω για τους Αγγλους να έρθουν πρώτοι.Ίδωμεν.Σκοράρει ο Αζαρ και ο Λίγκαρντ.

ΠΑΝΑΜΑΣ - ΤΥΝΗΣΙΑ Αδιάφορο παιχνίδι απ΄όλες τις πλευρές.Αν είμαστε μπουκ θα θέλαμε νίκη Παναμά.Ας κάνουμε για πλάκα τους μπουκ 4.5 δίνει.

Η' Όμιλος (Ιαπωνία - Πολωνία, Σενεγάλη - Κολομβία): Σίγουρα έχει αποκλειστεί η Πολωνία. Η Ιαπωνία θα είναι πρώτη αν κερδίσει την Πολωνία την τελευταία αγωνιστική, ενώ ακόμη και με Χ θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Για να μείνει έξω η Ιαπωνία, θα πρέπει να χάσει από την Πολωνία και παράλληλα να έρθει ισοπαλία το Κολομβία - Σενεγάλη. Η Κολομβία θέλει νίκη επί της Σενεγάλης για να περάσει σίγουρα, ενώ μπορεί να προκριθεί αν έρθει ισόπαλη και παράλληλα χάσει η Ιαπωνία. Η Σενεγάλη χρειάζεται απλά ένα Χ για να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ αν κερδίσει, θα θέλει καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Ιαπωνία, για να πάρει και την πρώτη θέση.

Ζ' Όμιλος (Αγγλία - Βέλγιο, Παναμάς - Τυνησία): Μόνο το ποιος θα πάρει την πρώτη θέση δεν έχει κριθεί σε αυτό τον όμιλο. Ο νικητής στο μεταξύ τους θα είναι πρώτος και ο χαμένος δεύτερος. Με ισοπαλία, επειδή ως τώρα υπάρχει απόλυτη ισορροπία, θα κριθούν τα πάντα στο Fair Play, που ως τώρα προηγείται η Αγγλία, γιατί έχει δύο κίτρινες κάρτες, έναντι τριών του Βελγίου. Για την τρίτη θέση, με ισοπαλία ευνοείται η Τυνησία, οπότε ο Παναμάς θα πρέπει να την κερδίσει για να τερματίσει τρίτος.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development