ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Όλα έτοιμα στο ΒΑΚ για την έναρξη της προετοιμασίας

Όλα έτοιμα στο ΒΑΚ για την έναρξη της προετοιμασίας

image

Όλα είναι έτοιμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του ΟΦΗ, που ξεκινά σήμερα.

Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του κτιριακού συγκροτήματος του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Στα αποδυτήρια, στα γραφεία του προπονητή και των συνεργατών του, στον χώρο του ιατρικού επιτελείου και της αποκατάστασης των αθλητών, στον χώρο ιματισμού, στην αίθουσα παγοθεραπείας, αλλά και στην διαμόρφωση του χώρου υποδοχής, ο οποίος ανακαταστευάστηκε και θα λειτουργήσει ως ένα μίνι-εστιατόριο για τους παίκτες του ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ: "Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις, ώστε το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ, να είναι ένα «κόσμημα» για το σύλλογο, όπως πρέπει να είναι".

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, όλοι οι χώροι του ΒΑΚ καθαρίστηκαν, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Τις τελευταίες μέρες συνεργεία καθαρισμού των Δήμων Ηρακλείου και Γαζίου, με ειδικά μηχανήματα, σκούπισαν και  έπλυναν όλους τους χώρους στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ και φρόντισαν να καθαριστούν όλοι οι χώροι του αθλητικού κέντρου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία "ευχαριστεί τις υπηρεσίες καθαριότητας και τεχνικών έργων των Δήμου Ηρακλείου και Μαλεβιζίου".

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του ΒΑΚ και από τις εργασίες καθαρισμού:

 

Πηγή φωτογραφιών: www.ofi1925.gr

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development