ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις ο Κομεσίδης

Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις ο Κομεσίδης

image

Ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος απουσίαζε τις προηγούμενες ημέρες με άδεια, μετέχει πλέον κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του ΟΦΗ.

O Κομεσίδης προστέθηκε και αυτός στις νέες αφίξεις του ΟΦΗ, καθώς μετέχει πλέον στις προπονήσεις της ομάδας, μετά την ειδική άδεια που είχε λάβει από το Νίκο Παπαδόπουλο για τη γέννηση του παιδιού του.

Την Κυριακή αναμένονται στο Ηράκλειο και οι άλλοι δυο δικαιολογημένοι απόντες, ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ώστε να είναι στην ανοιχτή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που θα γίνει τη Δευτέρα (9/7, 6μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Το προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, συνεχίζεται με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) το Σάββατο (7/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ την Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΗ θα πάρουν ρεπό.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Δευτέρα (9/7), με προπόνηση το πρωί στο ΒΑΚ και το απόγευμα στις 18:00, στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης", όπου οι φίλοι της ομάδας θα δώσουν το "παρών" και θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να χειροκροτήσουν τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους παίκτες της ομάδας.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development