ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Οι μεν... με τους νέους και οι δε... με τους παλιούς

Οι μεν... με τους νέους και οι δε... με τους παλιούς

image

Διαφορετικά φαίνεται να είναι τα αγωνιστικά σχέδια για την νέα χρονιά ανάμεσα στις δύο ομάδες απ' τον Νομό που θα αγωνίζονται στην Γ' Εθνική. Ο μεν ΠΟΑ μετά την πρόσληψη  του Μανώλη Σκύβαλου και την αλλαγή της διοίκησης δείχνει να θέλει να εκμεταλευτεί το ''νεαρό'' ταλέντο απομακρύνοντας την ''παλιά φουρνιά'', ενώ απ' την άλλη ο Γιούχτας ρίχνει το βάρος στην εμπειρία.

Οι Ατσαλενιώτες άφησαν εκτός πλάνων μετά από αρκετά χρόνια τρεις ποδοσφαιριστές όπου έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον ΠΟΑ. Ο λόγος για τους Τριανταφύλλου και Ρουμπάκη (ετών 39) και Τζανή (ετών 34). Λίγα 24ωρα μετά την οριστική αποδέσμευση τους ο Γιούχτας που επιστρέφει στην Γ' Εθνική τρία χρονιά μετά την τελευταία του θητεία, πρόλαβε χωρίς πολλές σκέψεις να κάνει δικούς του αυτούς τους παίχτες (Ρουμπάκης, Τζανής) δείχοντας εμπιστοσύνη στο διαχρονικό ταλέντο τους και στην εμπειρία, όπου απ' αυτήν θα χρειαστούν οι Αρχανιώτες φέτος.

Αυτός μάλλον είναι και ο κύριος λόγος που γίνονται τέτοιες προσθήκες. Ο Γιούχτας σαν ''τυπικά'' νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία θέλει να βασίζεται σε παίχτες όπου έχουν δουλέψει πάνω σε αυτήν, για μια ίσως παραπάνω βοήθεια και στα νέα παιδιά της ομάδας.

Απ' την άλλη μεριά ο ΠΟΑ φαίνεται να θέλει να αλλάξει φιλοσοφία μετά τις γενικές ανακατατάξεις στην ομάδα γι' αυτό και οι όποιες προσθήκες από εδώ και στο εξής προφανώς θα είναι ''νεαρές''.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development