ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Μείων... τέσσερις

Μείων... τέσσερις

image

Τέσσερις παίχτες που συμμετείχαν ενεργά στην περυσινή μεγάλη πορεία του Ηροδότου στην Γ' Εθνική αποτελούν παρελθόν επείτα από απόφαση της διοίκησης.

Συγκεκριμένα οι Μελισσόπουλος, Γαρεφαλάκης, Καραγκιόζι και Παπαδάκης δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού μετά από σχετική ανακοίνωση απ' τον ΠΑΣΑ.

Τους ευχαρίστησαν, τονίζοντας ότι έγραψαν ιστορία με τα ''κυανόλευκα''.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την λύση συνεργασίας της, με τους εξής ποδοσφαιριστές: Γαρεφαλάκη Κωνσταντίνο, Μελισσόπουλο Αλέξανδρο, Καραγκιόζι Έντισον και Παπαδάκη Μανώλη. 
Όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές πρόσφεραν πολλά κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους με τον Ηρόδοτο, για να πετύχουμε και να κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.
Ως εκ τούτου η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και όλη η οικογένεια του Ηροδότου νοιώθουν την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους, για τα όσα πρόσφεραν στον σύλλογο και τους εύχονται να έχουν πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες στις ομάδες που θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία.Παιδιά έχετε γράψει με ολόχρυσα γράμματα το όνομα σας, στην ιστορία του Ηροδότου''.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development