ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Πρόωρος... χωρισμός

Πρόωρος... χωρισμός

image

Oι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και θα περάσουν σε αιματολογικές εξετάσεις, αλλά και εργομετρικά τεστ.

Σε δυο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία της ομάδας την ερχόμενη χρονιά.

Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα της Κρητικής ομάδας «το πρώτο γκρουπ όπως είχε προγραμματιστεί αποτελούμενο από τους Μαζουλουξής, Μανουσάκης, Λαμπάκης, Οικονόμου, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Ροβίθης, Κατσούρι, Σαϊτάκης και Τσακάνι βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου όπου και υποβλήθηκε με επιτυχία σε αιματολογικές εξετάσεις, λιπομέτρηση και ζύγισμα.

Αντίστοιχα στις παραπάνω εξετάσεις θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτης (17/7) και το δεύτερο γκρούπ το οποίο αποτελούν οι Χανιωτάκης , Κατσιμήτρος , Καλογεράκης, Cypers , Μπάτζιος , Βουτσάς , Μπουρσέλης , Κουτσογιαννάκης  και Πάτας.

Παράλληλα το πρωί της Τρίτης το 1ο γκρουπ θα βρεθεί στο διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσης» όπου και θα γίνουν τα εργομετρικά τεστ και η καρδιολογική εξέταση των παικτών.»

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development