ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Ακόμη δύο σημαντικές προσθήκες με Μυλωνά και Σμυρλή

Ακόμη δύο σημαντικές προσθήκες με Μυλωνά και Σμυρλή

image

Δύο ακόμη έμπειροι παίχτες αποτελούν μέλη του Ηροδότου μετά από σχετικές ανακοινώσεις και έπεται και συνέχεια... ειδικότερα με τις ανανεώσεις όπου κάθε μέρα είναι και περισσότερες.

Τα σενάρια που ήθελαν τον Γιώργο Μυλωνά απ' τον ΠΑΝΟΜ, την νέα χρονιά στον Ηρόδοτο, επαληθεύτηκαν και ο 28χρονος επιθετικός υπέγραψε στην ομάδα ενισχύοντας το μεσοεπιθετικό κομμάτι και επιστρέφοντας στον Ηρόδοτο μετά από δύο χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Σμυρλής είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής ο οποίος ανακοινώθηκε χθες απ' την διοίκηση του Ηροδότου. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίχτη όπου έχει περάσει από τις μεγάλες κατηγορίες, και συγκεκριμένα απ' τον Πανιώνιο, τον Φωστήρα, την Γλυφάδα ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Καλλιθέα. Ακόμη ένας νεαρός παίχτης (25 ετών), όπου μπορεί να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.

Μαζί με αυτές τις δύο μεταγραφές, μέσα σε λίγες ώρες ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε την ανανέωση 9 παιχτών. Πρόκειται για μερικούς απ' αυτούς που έπαιξαν ιδιαίτερο ρόλο στην περσινή πορεία της ομάδας. Είναι οι Προβυδάκης, Πλευριτάκης, Παναγιωτάκης, Κασαπάκης, Κουράκης, Μπάμπης (για τρία χρόνια), Αργκιλέσι (για τρία χρόνια), Κανδηλάκης και ο έμπειρος Κωσταντίνος Μπαλάφας ο οποίος θα αγωνιστεί για 9η συνεχόμενη χρονιά στον Ηρόδοτο.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development