ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΣΠΟΡ FM | Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

image

Σε μια πολύ σημαντική δράση προχωρά ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, καθώς ανακοίνωσε την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Η συλλογή θα ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης (25/7) και θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη (26/7), από τις 9:00 ως τις 14:00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη στην οδό Ισαύρων 93 και από τις 18:00 ως τις 21:00 στα γήπεδα μπάσκετ στην οδό Εφόδου.

 

 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην σελίδα του στο Facebook:

Παράλληλα ανάλογες δράσεις πραγματοποιούνται από τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου αναφέρει:

"Ο Δήμος Ηρακλείου και η Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πολιτικής συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τις φωτιές της Αττικής. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής  και ιατρικής φροντίδας,  στο Πολύκεντρο Νεολαίας, την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου, από τις 10.00 έως τις 13.00 και από τις 19.00 έως τις 21.00".

Για την Περιφέρεια Κρήτης, η συλλογή εδών, μεταξύ των οποίων τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλα, χυμοί, νερό και βρεφικές πάνες, θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης (25/7) στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μάχης Κρήτης και Ελύρου γωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης:

"Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στο εθνικό πένθος για τα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών και ακυρώνει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, από σήμερα 24 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018.

Σε ένδειξη πένθους κυματίζει μεσίστια η σημαία στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας καθώς και στα κτίρια των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Επίσης, καλεί φορείς επιχειρήσεις και πολίτες να συμβάλλουν ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλα, χυμοί, νερό και βρεφικές πάνες.

Η συγκέντρωση τροφίμων για τους πυρόπληκτους θα ξεκινήσει από αύριο το πρωί (Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018) στα παρακάτω κτίρια:

Στο Ηράκλειο, στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μάχης Κρήτης και Ελύρου γωνία. Στην Π.Ε. Λασιθίου στην αίθουσα «Αντώνης Στρατάκης», στο Διοικητήριο, οδός Πολυτεχνείου 1 Άγιος Νικόλαος.

Επίσης, αύριο θα ανακοινωθούν και τα σημεία συγκέντρωσης στις Π.Ε. Χανίων και Ρεθύμνου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του για τα δεκάδες θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών, συλλυπείται τις οικογένειες των θυμάτων και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στα στελέχη της Πυροσβεστικής, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Εθελοντών που καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές".

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development