ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Δύο Γκανέζοι και πέντε ''μωρά''

Δύο Γκανέζοι και πέντε ''μωρά''

image

Ο Εργοτέλης φέτος θα μοιάζει αρκετά με το περσινό στυλ ομάδας που διέθετε. Ο λόγος είναι ότι θα συνεχίσει να υπάρχει νεαρό υλικό στο σύνολο. Για την ακρίβεια η ομάδα θα πλαισιωθεί και φέτος από νεαρούς ποδοσφαιριστές στο μέγιστο.

Τόσο το ότι παρέμειναν πολλοί παίχτες όσο και οι μεταγραφές όπου έχoυν γίνει μέχρι στιγμής αποδεικνύουν ότι ο σύλλογος θέλει να βασίζεται στους νέους. Είναι απ’ τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που το πραγματοποιούν αυτό. Να απαρτίζονται δηλαδή από νεαρά παιδιά κυρίως… ''Κ25''.

Πέρυσι αυτή η συνταγή δεν είχε θετικά αποτελέσματα στην αρχή αλλά με την επιμονή και το ταλέντο ο Εργοτέλης κατάφερε να πετύχει τους στόχους του στο τέλος. Με οδηγό την περσινή σεζόν λοιπόν θέλει να κάνει κάτι ανάλογο και καλύτερο φέτος.

Οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν απ’ την ομάδα ήταν έξι. Οι Κούρτι, Κυριαλάνης, Κυριακίδης, Λαδάς, Σταματάκος , Σταμόπουλος και Αγγελόπουλος. Και αυτοί που ήρθαν εφτά. Ο λόγος για τους Βουτσά, Σταθόπουλο, Αντωνίου, Καλογεράκης, Καπνίδης και οι δύο ‘’ξένοι’’ Κουατένγκ και Ισαχάκου.

Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι κάτω των 26 ετών ενώ ο Δημήτρης Βουτσάς είναι μόλις στα 18. Οι δύο Γκανέζοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο 21ο και 24ο έτος της ηλικίας τους και δείχνουν άκρως ικανοί να υπερασπιστούν τα άκρα τόσο της άμυνας όσο και της επίθεσης. Η μεταγραφή μέχρι στιγμής που έκανε αίσθηση πάντως είναι αυτή του Αντώνη Καπνίδη καθώς πρόκειται πλέον για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος της Football League μετά τις συνεχής παρουσίες του με την φανέλα του Άρη και τον τελευταίο (μισό) χρόνο με την Δόξα.

Οι Βουτσάς και Σταθόπουλος προέρχονται απ’ τις ‘’μικρές’’ ομάδες του ΠΑΟΚ ενώ ο Αντωνίου ήρθε απ’ την ΑΕΚ για να πάρει τις ευκαιρίες του εδώ. Απ’ ότι φαίνεται ο Εργοτέλης εμπιστεύεται τους ‘’Δικεφάλλους’’ για το νεαρό ταλέντο αν υπολογίσουμε και τον Τσέλιο όπου από εκεί προέρχεται.

Η εμπειρία του Νικόδημου Παπαβασιλείου στον πάγκο φτάνει και περισεύει για το χτίσιμο μιας ώριμης για την ηλικία ομάδας. Πιθανόν να υπάρξουν κι’ άλλες προσθήκες το επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και να υπάρξει θα πρόκειται για μικρά και πολλά υποσχόμενα ταλέντα.

Μήπως ήρθε η ώρα το συγκεκριμένο στυλ ρόστερ να πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για τις υπόλοιπες ομάδες που ψάχνονται στο εξωτερικό και αγνοούν την νέα γεννιά;

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development