ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | SUPER LEAGUE | Αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League

Αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League

image

Η Super League αποφάσισε την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος, η οποία μετατέθηκε για τις 9 Αυγούστου.

Αν και η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Super League είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Δευτέρα, τελικά αναβλήθηκε και το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση στις 9 Αυγούστου. Αν μέχρι τότε οι επτά "άστεγες" ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Άρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης) έχουν τακτοποιήσει το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, θα υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και θα γίνει η κλήρωση.

Για να περάσει η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να την υπογράψουν τα 3/4 των ομάδων, δηλαδή οι 12 από τις 16 ομάδες του Συναιτερισμού και αυτή την στιγμή υπογράφουν μόνο εννιά ομάδες, όσες δηλαδή έχουν ήδη τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

"Πριν την έναρξη των εργασιών του Δ.Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάθηκαν τόσο τραγικά στην καταστρεπτική πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την ανατολική Αττική.

Το σύνολο των ομάδων της Super League κινητοποιήθηκε άμεσα, σε ένα κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και προσέτρεξε ηθικά και υλικά στους πληγέντες. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί επίσης και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός φιλικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ των πυροπλήκτων.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της έγκρισης της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 για τις 9 Αυγούστου 2018"

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development