ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | "Nα είμαστε μια ομάδα οικογένεια"

"Nα είμαστε μια ομάδα οικογένεια"

image

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ofi1925.gr, και αναφέρθηκε στη δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι αλλά και σε όσα θα γίνουν εδώ στο Ηράκλειο στα πλαίσια του τρίτου σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του όλο αυτό το διάστημα και τόνισε πως ο στόχος είναι να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε την προηγούμενη χρονιά.

 

Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Παπαδόπουλου στο ofi1925.gr:

-To δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, ολοκληρώθηκε. Είστε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε;

«Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, οι στόχοι είναι πολλοί. Θα έλεγα το πρώτο κομμάτι είναι να βρεθούν όλοι οι παίκτες μαζί για αρκετές μέρες. Αυτό το στοιχείο που είχαμε σαν ομάδα πέρσι να το έχουμε και φέτος. Να είμαστε μια ομάδα οικογένεια. Ο άλλος στόχος είναι τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία μοντάρουμε την ομάδα. Βλέπουμε αρκετά πράγματα και σχήματα. Αυτά που δουλεύουμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Επίσης το τρίτο στοιχείο είναι η φυσική κατάσταση. Και στους τρείς τομείς πήγαμε κατά τη γνώμη μου αρκετά καλά. Σε όλα τα φιλικά χρησιμοποιήσαμε αρκετές ενδεκάδες και κοιτάξαμε όλα τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό τους. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο».

-Με βάση τον προγραμματισμό σας, πότε θέλετε την ομάδα σας έτοιμη;

«Όπως έχω πεί ο στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη την 7η εβδομάδα, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το θετικό για μας είναι ότι δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς»

-Μπαίνετε στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, που είναι εξίσου σημαντικό…

«Όπως είπα και στους συνεργάτες και στους παίκτες μου, μπαίνουμε σε μια φάση πολύ σημαντική. Να ετοιμάσουμε τους παίκτες, να είναι φρέσκοι στο πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει η δουλειά ακόμη».

-Με φιλικά τι γίνεται;

«Περιμένω να παίξουμε και άλλα φιλικά. Πολλοί παίκτες θα παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στα επόμενα φιλικά περιμένω καλύτερο ποδόσφαιρο και περισσότερη ταχύτητα. Υπάρχουν ακόμη κομμάτια στην προπόνηση που δεν τα έχουμε δουλέψει και θα τα δουλέψουμε στο Ηράκλειο».

-Εχετε στο μυαλό σας κάποιον βασικό κορμό;

"Πάντα έχω στο μυαλό μου ένα βασικό κορμό. Ετσι χτίζονται οι ομάδες. Η ομάδα έχει βάθος και αξιόλογους παίκτες. Το πρόβλημα θα είναι δικό μου γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Όπως κάνω πάντα, θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος απέναντι τους. Οποιος είναι καλύτερος ή σε καλύτερη φόρμα να αγωνίζεται για το καλύτερο της ομάδας".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development