ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις

image

Σήμερα, Τετάρτη, ξεκινά το τρίτο στάδιο προετοιμασίας του ΟΦΗ. Οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, η πρώτη συνάντηση μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι έχει προγραμαατιστεί για σήμερα στις 18:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όσον αφορά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, αυτό μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο. Και στα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο ΟΦΗ, η εικόνα που παρουσίασε ήταν πολύ θετική. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι, αν και ο ΟΦΗ προέρχεται από τρία χρόνια αγωνιζόμενος σε μικρότερες κατηγορίες, κατάφερε να πετύχει δυο νίκες απέναντι σε ομάδες που αγωνίζονται στην Super League και μια ισοπαλία με αντίπαλο την Παναχαϊκή, η οποία "χτίζει" μια δυνατή ομάδα και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει φέτος στην Football League.

Στα θετικά της παρουσίας του ΟΦΗ στο Καρπενήσι πρέπει να προστεθεί το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του κάτι που δείχνει, μεταξύ άλλων, πόσο καλά λειτουργεί η αμυντική του γραμμή.

Σίγουρα βέβαια χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όμως ο ΟΦΗ φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development