ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Παρουσίαση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Παρουσίαση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

image

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (2/8), με σκοπό την παρουσίαση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και την ενημέρωση του κόσμου για τον τρόπο που θα διατίθενται τα εισιτήρια για τους αγώνες του ΟΦΗ, σύμφωνα με όσα ορίζει η αθλητική νομοθεσία.

Το "παρών" στην συνέντευξη τύπου έδωσε ο υπεύθυνος εισιτηρίων της ΠΑΕ, Μανώλης Τζιρίτας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μανώλης Γουρνιεζάκης και ο Μανώλης Ρουσσάκης, η εταιρεία του οποίου, με το όνομα "Τicketcore" θα συνεργαστεί με τον ηρακλειώτικο σύλλογο για την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ο Μανώλης Ρουσσάκης παρουσίασε την πλατφόρμα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου, από την οποία ο φίλαθλος κόσμος θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια διαρκείας αλλά και μεμονωμένα για όποιο παιχνίδι της ομάδας επιθυμεί. Ο κάθε φίλαθλος θα έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί την εν λόγω πλατφόρμα μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και να προχωρήσει στην έκδοση του εισητηρίου του, έχοντας την δυνατότητα να επιλέξει την θύρα και την θέση που επιθυμεί. Μέσω της σελίδας www.ticketcore.gr/tickets/ofi, η οποία θα είναι διαθέσιμη το προσεχές διάστημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, τα οποία έχουν την δυνατότητα είτε να τα εκτυπώσουν είτε να τα έχουν στο mail, στο κινητό τους τηλέφωνο και να γίνει σκανάρισμα του ειδικού barcode, που αυτά φέρουν, στις θύρες του γηπέδου, κατά την είσοδο.

Βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί, να προμηθευτεί το εισιτήριο του από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ, όμως πρόκειται για μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα. Όπως τόνισε ο υπεύθυνος εισιτηριών της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Τζιρίτας "όταν κάποιος ακολουθεί αυτήν την διαδικασία, ηλεκτρονικά, αποφεύγεται η ταλαιπωρία γιατί πλέον απαιτούνται όλα τα στοιχεία για την διάθεση ενός εισιτηρίου".

Ο Μανώλης Γουρνιεζάκης, υπεύθυνος του τομέα μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφέρθηκε στην ελεγχόμενη πρόσβαση των φιλάθλων στο γήπεδο. Όπως ανέφερε, "Δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο. Με βάση τον αθλητικό νόμο είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε". Όσον αφορά την είσοδο των παιδιών, η οποία μέχρι πέρυσι ήταν δωρεάν, δήλωσε: "Φέτος δεν μπορεί βάσει διαδικασίας να υπάρχει δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά. Δεν γίνεται για εισπρακτικούς λόγους, γιατί όταν θα ανακοινωθούν οι τιμές θα δείτε ότι είναι ενδεικτικές". Αναφορικά με τα παιδιά και την είσοδο τους στο γήπεδο ο Μανώλης Τζιρίτας τόνισε ότι "δεν θέλουμε να διώξουμε τα παιδιά από το γήπεδο. Και για αυτό ψάχνουμε να βρούμε την λύση προκειμένου να λυθεί αυτό το πρόβλημα".

Να σημειωθεί ότι τουρνικέ θα τοποθετηθούν σε όλες τις εισόδους των θυρών του γηπέδου με εξαίρεση την Θύρα 3, από όπου θα γίνεται η είσοδος των ΑμΕΑ.

Λόγω των αναγκαίων αυτών αλλαγών η χωρητικότητα του γηπέδου " Θ. Βαρδινογιάννης" έχει μειωθεί, με τον αριθμό των θέσεων για τους θεατές να ανέρχεται στις 7.300.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development