ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | ΣΤΙΒΟΣ | Θρίαμβος στο επί κοντώ! Χρυσό η Στεφανίδη, ασημένιο η Κυριακοπούλου!

Θρίαμβος στο επί κοντώ! Χρυσό η Στεφανίδη, ασημένιο η Κυριακοπούλου!

image

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ξεπερνώντας τα 4.85μ. στον τελικό του επι κοντώ, ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέλαβε την δεύτερη θέση με 4,80μ.

Μια τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό πέτυχαν οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα, στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4.65μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, στη συνέχεια άφησε τα 4,70μ. και ξεπέρασε με την πρώτη τα 4.75μ. και τα 4.80μ. ενώ πέρασε και τα 4,85μ. κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο. Στη συνέχεια ανέβασε τον πήχη στα 4.96μ. κυνηγώντας το πανελλήνιο ρεκόρ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Από την πλευρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησε από τα 4,45μ. τα οποία πέρασε με την πρώτη. Ακολούθως πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4.55μ. και στη συνέχεια με την πρώτη τα 4.65μ., τα 4.70μ. και τα 4.75μ. Τέλος, πέρασε με τη δεύτερη τα 4.80μ., εξασφαλίζοντας το μετάλλιο.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου με 4.75μ, ενώ η Αντζέλικα Σιντόροβα, με την κορυφαία μέχρι τώρα επίδοση φέτος στην Ευρώπη (4.85μ), κατετάγη 4η με 4.70μ.

Η τρίτη Ελληνίδα που συμμετείχε στον τελικό ήταν η Ελένη Πόλακ, η οποία όμως δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4.30μ.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development