ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Ο ''νέος'' Εργοτέλης μοιάζει εντυπωσιακός

Ο ''νέος'' Εργοτέλης μοιάζει εντυπωσιακός

image

 

Αν και η ομάδα βρίσκεται μόλις στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας και μολονότι η κούραση υπερέχει, οι ποδοσφαιριστές του Νίκκι Παπαβασιλείου σε κάθε προπόνηση ή φιλικό αγώνα τα δίνουν όλα ώστε να υπάρχει ένα ορθό αποτέλεσμα.

Και μέχρι στιγμής τα συμπεράσματα είναι μόνο θετικά. Σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας, ο Εργοτέλης παρουσιάζει ένα πολύ ικανοποιητικό πρόσωπο δείχνοντας ότι φέτος θα είναι μια άκρως υπολογίσιμη δύναμη στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League. Αν δεν τον προδώσει δηλαδή η απειρία των παιχτών (λόγω ηλικίας) τότε σίγουρα μιλάμε για ένα δυνατό και ολοκληρωμένο σύνολο, όπου μπορεί να πάει ψηλά.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δείχνουν ικανά να προσφέρουν τα μέγιστα στην ομάδα. Αλλά και οι ‘’παλιοί’’ παραμένουν βασικοί πυλώνες παρουσιάζοντας την δίψα τους για να ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν στην μέση πέρυσι. Μια καλή πορεία για τον Εργοτέλη, απ’ την αρχή έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Στο πιο πρόσφατο φιλικό με τον ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστές του Παπαβασιλείου είχαν μια συνολικά αρκετά καλή παρουσία σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Ο Έφορντ έδειξε ότι φέτος θα πρέπει να υπολογίζεται ακόμη και στα πρώτα σκαλοπάτια των σκόρερ του πρωταθλήματος. Παρότι δεν σκόραρε, με τις κινήσεις του και τα τελειώματα του έριξε όλα τα βλέμματα πάνω του. Λίγο η απώλεια του Κάιπερς, λίγο οι βοήθειες που έρχονται από πίσω, του δίνουν τους χώρους όπου έψαχνε από πέρυσι ώστε να ελιχτεί προς την αντίπαλη εστία. Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.

Ο Bruce o οποίος από πέρυσι που δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου λόγω τραυματισμού, δείχνει να είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση και βοηθάει τόσο στο επιθετικό κομμάτι, όσο και προς τα πίσω. Τσέλιος και Μπουρσέλης συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους όπως και την προηγούμενη σεζόν. Απ’ την άλλη μεριά, οι ‘’νέοι’’ της ομάδας, όπως είναι ο Yakubu ή ο Αντωνίου παρουσιάζονται ικανοί να χειριστούν την μπάλα και αναμένεται να βελτιωθούν και περισσότερο στο μέλλον.

Το ίδιο ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές, ‘’παλιούς’’ και μη, και σίγουρα στα προσεχή φιλικά θα προβληθούν νέα στοιχεία όπου αναμένεται να είναι θετικά.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
5.00
Sporfm

Powered by IT Development