ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Νίκκι Παπαβασιλείου: '' Η ομάδα βγάζει σε μεγάλο βαθμό πράγματα που επιθυμώ να βλέπω''

Νίκκι Παπαβασιλείου: '' Η ομάδα βγάζει σε μεγάλο βαθμό πράγματα που επιθυμώ να βλέπω''

image

Μετά την λήξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ηρόδοτο, ο Νίκκι Παπαβασιλείου έκανε δηλώσεις με τις οποίες τόνισε την ικανοποίηση του για ακόμη ένα παιχνίδι, αισιοδοξώντας ότι ο Εργοτέλης θα γίνει μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα.

Αναλυτικά:

''Είχαμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά αυτό που μετράει είναι ο τρόπος που δημιουργήσαμε φάσεις. Νομίζω σιγά σιγά αφομοιώνουμε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και αν έχουμε καθαρό μυαλό τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

Κάναμε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε λίγο η εικόνα του παιχνιδιού και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά και τον τρόπο που δουλεύουνε. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουνε πολύ αυτοπεποίθηση όπως και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, γιατί μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και συμπεράναμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες.

Η ομάδα βγάζει σε μεγάλο βαθμό πράγματα που επιθυμώ να βλέπω αλλά έχουμε ακόμη 3-4 εβδομάδες  για να φτιάξουμε τις λεπτομέρειες, ώστε να προετοιμαστούμε και να γίνουμε μια καλή ομάδα.

Όσων αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, ο Νίκκι Παπαβασιλείου τόνισε:

Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε αυτή τη στιγμή κι άλλες προσθήκες. Ίσως να γίνει μια κίνηση για έναν παίχτη που θέλουμε να αποκτήσουμε αλλά και να μη γίνει αυτό είμαι αρκετά ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά.''

Ο λόγος δόθηκε στον Γιάννη Μπουτάκη για ένα μικρό σχόλιο για την συνολική κατάσταση του Εργοτέλη με τον ποδοσφαιριστή των ''κιτρινόμαυρων'' να τονίζει:

''Πήραμε μια σημαντική νίκη με μια ομάδα που ανέβηκε φέτος κατηγορία. Δείξαμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και πετύχαμε ένα καλό σκορ. Το θετικό είναι ότι είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε γκολ μέσα από φάσεις που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και αυτό δείχνει ότι καιρό με τον καιρό υπάρχει βελτίωση.''

''Βαδίζουμε με χαμηλά το κεφάλι, δουλεύουμε και παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε περισσότερο ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία φέτος.''

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development