ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Παπαματθαιάκης: '' Συνεχίζουμε, με μεγαλύτερη πίστη και αγάπη προς αυτό που κάνουμε''

Παπαματθαιάκης: '' Συνεχίζουμε, με μεγαλύτερη πίστη και αγάπη προς αυτό που κάνουμε''

image

Μετά το πέρας του 4ου φιλικού για την ομάδα του Ηροδότου, αυτό κόντρα στον Εργοτέλη ο Μανώλης Παπαματθαιάκης έκανε κάποιες δηλώσεις με τις οποίες τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά σε κάποια πραγματα, αλλά φρόντισε να εκφράσει την ικανοποίηση του για αυτά που βγαίνουν μέσα στο γήπεδο τα οποία είναι αποτέλεσμα της συνολικής δουλειάς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό απ’ τα λίγα που παίζουμε με ομάδες Football League. Δεν θα πω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας αλλά ήμασταν πάρα πολύ αργοί σε αυτό που κάναμε. Ο Εργοτέλης είχε περισσότερη φρεσκάδα στο πρώτο ημίχρονο ενώ εμείς ερχόμασταν δεύτεροι στις μονομαχίες και είχαμε ένα κακό αμυντικό κομμάτι και νομίζω αυτό φάνηκε.

Ειμαι ευχαριστημένος όταν οι παίχτες μας είχαν την μπάλα στα πόδια. Είχαμε αρκετά καλά διαστήματα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Μικρή σημασία έχει το ότι θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ακόμη ένα γκολ όσο το ότι σαν ομάδα δεν έχουμε την φρεσκάδα που απαιτείται. Χάναμε πολύ εύκολα τις μονομαχίες και είναι ένα κομμάτι που θα δώσουμε τη προσοχή μας στα επόμενα παιχνίδια αλλά όσο είχαμε τη μπάλα στα πόδια διέκρινα αρκετά καλά πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος στο κομμάτι αυτό αλλά θέλουμε κι άλλη δουλειά.

Όσων αφορά το γενικότερο κομμάτι προετοιμασίας, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έτσι κι αλλιώς εγώ επιλέγω ένα πολύ δύσκολο κομμάτι προετοιμασίας και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες. Πιθανόν αυτό είναι εμφανές στα πρώτα ημίχρονα όταν υπάρχει και παραπάνω ζέστη.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με μεγαλύτερη πίστη και αγάπη προς αυτό που κάνουμε γιατί πιστεύω ότι έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα.

Σε ερώτηση για το μεταγραφικό κομμάτι, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης απάντησε:

Η προσοχή μας πια δεν είναι στο μεταγραφικό κομμάτι αλλά στο αγωνιστικό. Εκεί είναι όλο μας το ενδιαφέρον. Δηλαδή να βρούμε την απαραίτητη ηρεμία σαν ομάδα, να αποκατασταθούν τα πάντα ώστε να δουλέψουμε χωρίς αλλά ζητήματα στο μυαλό μας. Ο Ηρόδοτος είναι μια ομάδα που αξίζει να το έχει αυτό.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development