ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Έχει και Κύπελλο άυριο...

Έχει και Κύπελλο άυριο...

image

Μεγάλη μέρα ξημερώνει για τρεις Κρητικές ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν μια θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για την συμμετοχή και ερασιτεχνικών ομάδων απ' όλη την Ελλάδα για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο θεσμό.

Επισκοπή απ' το Ρέθυμνο (φιναλίστ ΕΠΣΡ) , Παλαιόχωρα απ' τα Χανιά (Κυπελλούχος ΕΠΣΧ) και ΟΦΙ απ' το Λασίθι (Κυπελλούχος ΕΠΣΛ) με μόνο παραπονεμένο το Ηράκλειο, όπου έμεινε χωρίς εκπρόσωπο αφού ούτε ο ΠΑΝΟΜ (Κυπελλούχος ΕΠΣΗ) αλλά ούτε και ο φιναλίστ του κυπέλλου ΕΠΣΗ, ΠΟΑ δέχτηκαν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη διαδικασία.

Η Επισκοπή φιλοξενείται στην Χαλκίδα απ' την τοπική ομάδα και δηλώνει έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση. Απ' την άλλη η Παλαιόχωρα φαίνεται να έχει την πιο δύσκολη αποστολή αφού θα κοντραριστεί με τον πάντα επικίνδυνο Εθνικό ενώ ο ΟΦΙ ο οποίος είναι και ο κυπελλούχος του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, μοιάζει με φαβορί κόντρα στον Ηρακλή Ελευσίνας αν και πηγαίνει με αρκετές απουσίες και πολύ ταλαιπωρία να τον ακολουθεί αφού θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς στην Αθήνα.

Και οι τρεις εκπρόσωποι της Κρήτης δεν θα έχουν στο δυναμικό τους αρκετούς απ' τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, καθώς η συμμετοχή τους πριν την 1η Σεπτεμβρίου χρήζεται αδύνατη σύμφωνα με την ΕΠΟ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development