ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Τα κρητικά "λιοντάρια" του Κώστα Λέων

Τα κρητικά "λιοντάρια" του Κώστα Λέων

image

Σε μια χώρα που "βουλιάζει και καίγεται" οι πολεμικές τέχνες ανθίζουν, ιδιαίτερα στην Κρήτη,όπου οι επιτυχίες στα δυναμικά αθλήματα γίνονται ολοένα και περισσότερες.Σε αυτήν την ραγδαία εξέλιξη το Leon gym δίνει το παρόν με πολλούς και εξελίσιμους αθλητές και κρατάει ψηλά την σημαία των μαχητικών αθλημάτων στο νησί.

To Leon gym είναι σχολή πολεμικών τεχνών με έδρα τον Πόρο και με προπονητή τον Κώστα Λέων να μετράει αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της.Ο Κώστας Λέων εκτός από προπονητής είναι ακόμα και εν ενεργεία αθλητής, ενώ μετρούσε πολλές επιτυχίες στο στίβο, όταν ήταν ακόμα νέος. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι προ ολίγου διαστήματος έγινε και κάτοχος της ζώνης Versus.Στη σχολή μπορούμε να διακρίνουμε πολλούς αθλητές και πολλές αθλήτριες με μεγάλο ταλέντο και όρεξη. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον τους δούμε να διαπρέπουν σε  μεγάλες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Μια αθλήτρια που ίσως μπορούμε να ξεχωρίσουμε όχι μόνο για το ταλέντο, αλλά και για τον δυναμισμό και την όρεξη που βγάζει σε κάθε αγώνα είναι η Μίνα Κυρλάκη.Η Μίνα είναι 19 ετών, έχει 17 διασυλλογικούς αγώνες, έχει κατακτήσει 5 Πανελλήνια μετάλλια σε τρείς διαφορετικές ομοσπονδίες (ΠΟΚ, ΕΟΜΑ, ΕΟΠΑ), ενώ πέρσι κέρδισε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επίσης, έχει 10 επαγγελματικούς αγώνες.Οι στόχοι της είναι πολύ υψηλοί, θέλοντας να συμμετάσχει σε μεγάλους αγώνες του εξωτερικού. Είναι πλέον μια από τις πιο ολοκληρωμένες αθλήτριες για την Κρήτη.

Επιπλέον. ένας διακεκριμένος αθλητής, που θα μας απασχολήσει έντονα μέσα στα επόμενα χρόνια, είναι ο Αντώνης Λουάρι.Ο Αντώνης είναι μόλις 11 χρονών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει συμμετάσχει σε οκτώ διασυλλογικά και δυο πανελλήνια πρωταθλήματα, έχοντας μέχρι τώρα το αήττητο.Τα παιδιά δεν θα μπορούσαν φυσικά να δείξουν το ταλέντο τους, αν δεν είχαν κοντά τους τον κατάλληλο προπονητή, έναν δάσκαλο, τον οποίο θα μπορούσαμε να  χαρακτηρίσουμε και παιδαγωγό, αφού συμβουλεύει κατάλληλα όλα τα παιδιά και τους δίνει  σωστές αρχές όσον αφορά την εξέλιξη τους στη ζωή.

Ακόμα ένας αθλητής εξελίσιμος,που έχει προοπτικές για μεγάλα πράγματα είναι ο Καινουργιάκης Κωνσταντίνος.Ο νεαρός αθλητής είναι 19 ετών και έχει 22 διασυλλογικούς αγώνες, ενώ έχει κατακτήσει 4 πανελλήνια πρωταθλήματα σε 3 διαφορετικές ομοσπονδίες.Επιπρόσθετα, έχει  9 επαγγελματικούς αγώνες και γενικώς είναι ένας νεαρός αθλητής με πολύ μεγάλη εμπειρία και εξέλιξη.

Πάντα για τα παιδιά ο αντίπαλος δεν είναι το μοναδικό εμπόδιο για την κορυφή, καθώς η πολιτεία δεν παρέχει τους κατάλληλους πόρους, ώστε αυτά τα παιδιά να έχουν την μεταχείριση που τους αρμόζει.Εκτός από αυτούς τους αθλητές, το LEON GYM συνεχίζει να έχει στα φυτώρια του ανερχόμενα ταλέντα, τα οποία θα απασχολήσουν την Ελλάδα μέσα στα επόμενα χρόνια..

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development