ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Πρέπει να προχωρήσει

Πρέπει να προχωρήσει

 

Η πρώτη ήττα του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα είναι γεγονός. Η Κρητική ομάδα δεν κατάφερε να πιάσει τα ψηλά στάνταρ απόδοσης όπως έκανε με τον Πανιώνιο με αποτέλεσμα να δεχτεί δυο τέρματα από τον πιο-έτοιμο-Παναιτωλικό.

Όταν οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου «ξύπνησαν» ήταν είδη αργά και παρότι πέτυχαν ένα τέρμα(χάρη στο αυτογκόλ του Έρισκόν) εν τέλει δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Αυτό όμως δεν πρέπει να πάρει την ομάδα του ΟΦΗ από κάτω. Και ο λόγος είναι ότι το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή, και μάλιστα ο «όμιλος» δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στην έδρα του. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα γίνει κανένας αγώνας λόγο του nations League, με αποτέλεσμα ο Νίκος Παπαδόπουλος να έχει όλο τον χρόνο μπροστά του προκειμένου να αλλάξει τα κακώς κείμενα.

Και μάλιστα το επόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ δεν θα είναι εύκολο. Ο αντίπαλος του θα είναι ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα παρά του ότι μετρά δυο νίκες. Γι αυτό λοιπόν ο χρόνος είναι μπροστά στους ανθρώπους της Κρητικής ομάδας να βελτιώσουν τον ΟΦΗ ενόψει της-απαιτητικής-συνέχειας.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development