ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Παραχώρησε τις μετοχές του και ο Αντίπας Σηφάκης

Παραχώρησε τις μετοχές του και ο Αντίπας Σηφάκης

image

Ο Αντίπας Σηφάκης, βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και πρώην πρόεδρος της ομάδας, παραχώρησε τις μετοχές του δωρεάν στον Μιχάλη Μπούση, μετά από συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Σαμαρά.

Στους 18 ανέρχεται ο αριθμός των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που στηρίζουν το πλάνο που υπάρχει για το μέλλον της ομάδας, παραχωρώντας δωρεάν τις μετοχές τους στον ομογενή επιχειρηματία, Μιχάλη Μπούση. Ανάμεσα τους και ο Αντίπας Σηφάκης, ένας εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος της ομάδας, μετά την επανεκκίνηση της από την Γ' Εθνική. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως πρόκειται για ένα πλάνο με σοβαρότητα και αντάξιο των προσδοκιών όλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

"Ενας ακόμη βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας μας, μετά την επανεκκίνηση της, από την Γ’ Εθνική, ο Αντίπας Σηφάκης, παραχώρησε και αυτός, δωρεάν τις μετοχές του, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Προηγήθηκε συνάντηση του Αντίπα Σηφάκη με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος εκπροσωπεί τον επιχειρηματία, στην οποία έγινε συζήτηση πάνω στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον ΟΦΗ.

Συγκινημένος ο Αντίπας Σηφάκης, από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 την επανεκκίνηση του ΟΦΗ, ανέφερε ότι είναι ένα πλάνο με σοβαρότητα και αντάξιο των προσδοκιών όλων.

Και, αποτελεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας, που ξεκίνησαν κάποιοι επιχειρηματίες από το Ηράκλειο το 2015, προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ και να βρεί ένα δυνατό επενδυτή για να προχωρήσει".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development