ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Πήρε άδεια το «Γεντί Κουλέ»

Πήρε άδεια το «Γεντί Κουλέ»

image

Τη σφραγίδα στη χρήση του «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ έβαλε η Περιφέρεια Κρήτης.Όπως ανακοινώθηκε, το γήπεδο της ομάδας έλαβε και επισήμως άδεια λειτουργίας από τις αρμόδιες αρχές. 

Έτσι, μπορεί και τυπικά πλέον να φιλοξενήσει τους αγώνες των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα, αρχής γενομένης απ’ αυτόν με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με την διοίκηση του ΟΦΗ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων των εμπλεκόμενων ελεγκτικών υπηρεσιών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπέγραψε την απόφαση καταλληλότητας-άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης (υπαγομένης στην κατηγορία Γ2) του γηπέδου ποδοσφαίρου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. στα Καμίνια. 

Η άδεια λειτουργίας ισχύει για δύο έτη από 11/9/2018 έως 10/9/2020, εφόσον πριν την λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία η ομάδα που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη έδρα και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση. 

Η αθλητική εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται για αγώνες ποδοσφαίρου ανεξάρτητα από την κατηγορία αγώνων».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development