ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Αυτός ο κόσμος αξίζει να ονειρεύεται

Αυτός ο κόσμος αξίζει να ονειρεύεται

image

Ο www.sporfm.gr βρέθηκε στο Παγκρήτιο για τον ιστορικό αγώνα του ΟΦΙ με την ΑΕ Καραϊσκάκη και κατέγραψε τα της κερκίδας μαζί με τα επινίκια.

Ο ΟΦΙ είναι στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Ακούγεται σαν ψέμα αλλά δεν είναι. Τα κατάφερε η ομάδα ''θαύμα'' όπως αποκαλούνταν από πέρυσι, τότε που χτιζόταν βήμα βήμα.

Και έχει να θυμάται την εξαίρετη πορεία στη Γ' Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, ενώ σήμερα μπήκε το κερασάκι στην τούρτα, δείχνοντας ότι η ομάδα δεν έχει ταβάνι και θα συνεχίσει να ονειρεύεται.

Το συμπέρασμα είναι ότι αυτός ο κόσμος περιμένει πολλά απ' αυτήν την ομάδα η οποία ένα χρόνο τώρα με την βοήθεια του Γιάννη Μάγγου, ο οποίος είναι ο μαέστρος αυτών των επιτυχιών έχει κάνει μεγάλα πράγματα και οι φίλαθλοι πιστεύουν στα καλύτερα.

Το θετικό είναι ότι τέτοιες εμφανίσεις όχι μόνο ο κόσμος της Ιεράπετρας αλλά και οπάδοι άλλων ομάδων (ΟΦΗ, Ηρόδοτος) στηρίζουν με ανακοινώσεις και έμπρακτα τον ΟΦΙ δείχνοντας ότι στον αθλητισμό και στις τοπικές κυρίως κοινωνίες δεν υπάρχουν χρώματα.

Σήμερα ο κόσμος ήταν εκπληκτικός και χωρίς αυτόν δύσκολα ο ΟΦΙ θα ήταν στην επόμενη φάση. Το ότι ο λαός της Ιεράπετρας ζήτησε σήμερα ακόμη και την άνοδο της ομάδας στην Β' Εθνική δείχνει το ότι φέτος με οδηγό το πέρυσι οι στόχοι είναι ψηλοί.

Τα καλύτερα βέβαια στο Βουζουνεράκειο κατά την διάρκεια της σεζόν, όπου αναμένεται μαζί με την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος αλλά και στην Γ' Εθνική οι συγκινήσεις θα είναι πολλές.

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development