ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Κάτι τρέχει με Τσάλο και Ηρόδοτο

Κάτι τρέχει με Τσάλο και Ηρόδοτο

image

Στην κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος συμμετείχε ο Ηρόδοτος βρισκόμενος μετά από πολλά χρόνια ανάμεσα στους ''μεγάλους'' και θα κληθεί να αντιμετωπίσει και μερικούς απ' αυτούς. Όπως την Λάρισα και τον Πανιώνιο καθώς και τον Απόλλωνα Πόντου.

Όμως αυτό που προκάλεσε έντονη έκπληξη στα γραφεία της ΕΠΟ δεν ήταν τόσο η συμμετοχή της ομάδας στην τελετή. Άλλωστε αυτό το γνωρίζαμε. Τα βλέμματα τράβηξε ο Φώτης Τσάλος ο οποίος έδωσε απρόσμενα το παρών.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν (άλλωστε το δείχνει και η φωτογραφία) ότι παρακολούθησε την διαδικασία παρέα με τον Στέλιο Σωκιανό, ο οποίος ως γνωστών κινεί τα νήματα στον Ηρόδοτο αλλά βρίσκεται στο ψάξιμο για κάτι παραπάνω.

Ίσως αυτό το κάτι παραπάνω το δώσει τελικά ο Φώτης Τσάλος ο οποίος απ' ότι φαίνεται έχει γίνει αγνώριστος. Όχι ότι μας πέφτει λόγος, αλλά η φωτογραφία και άνθρωποι που βρέθηκαν απέναντι του σήμερα το πρωί τονίζουν ότι τρόμαξαν να τον γνωρίσουν. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ''κάποια'' περιττά κιλά ανήκουν στο παρελθόν.

Πολλές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέλιος Σωκιανός θα βρισκόταν στην Αθήνα αυτό το διάστημα για επαφές με επενδυτές. Μήπως ένας απ' αυτούς είναι ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος;

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις με το τοπίο να αρχίζει να καθαρίζει σιγά σιγά.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development