ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Που θα πάει τελικά αυτή η βαλίτσα;

Που θα πάει τελικά αυτή η βαλίτσα;

image

Λίγες ημέρες πριν τον ιστορικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και μόλις λιγότερο από ένα μήνα πλέον απ' την έναρξη του πρωταθλήματος ο Ηρόδοτος μοιάζει λίγο ''χαμένος''. Ή μάλλον μπερδεμένος.

Παίχτες και προπονητικό επιτελείο εκφράζουν τις ανησυχίες τους και προβληματίζονται καθώς χρήματα δεν μπαίνουν στις τσέπες τους.

Και όλο το βάρος πλέον πέφτει στην διοίκηση. Ο Στέλιος Σωκιανός οφείλει να καθυσηχάσει τους ποδοσφαιριστές και αυτό κάνει, για να μην παρακκλίνουν απ' τους στόχους τους αλλά φαίνεται πως η υπομονή έχει φτάσει στα όρια της.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε απ' τους παίχτες οι οποίοι έκαναν αποχή απ' την προηγούμενη προπόνηση ενώ σήμερα επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς. Ίσως να ήταν μια πρώτη ''απειλή'' πως αν όλοι δεν λάβουν τα δεδουλευμένα τους τότε μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.

Σίγουρα η διοίκηση πρέπει να δράσει εσπευσμένα και να βρει αυτά που αναζητεί τόσο καιρό, να κλείσει δηλαδή κάποιες ανοιχτές οικονομικές πληγές. Οι ποδοσφαιριστές άλλωστε είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται γι' αυτές τις καταστάσεις και με το δίκιο τους αντιδρούν.

Δεν αξίζει αυτό το σενάριο πρόωρης ''διάλυσης'' στον Ηρόδοτο ο οποίος από πέρυσι ονειρεύεται μεγάλα πράγματα για φέτος και το αξίζει να ονειρεύεται.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development