ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Παπαδόπουλος: "Δική μου η ευθύνη"

Παπαδόπουλος: "Δική μου η ευθύνη"

image

"Η ευθύνη είναι δική μου. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Κυρίως στην αυτοπεποίθηση και στην ψυχολογία" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, στην συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια (3-0).

Οι αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ:

Για το παιχνίδι ανέφερε: "Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι από τον αντίπαλο στα πρώτα λεπτά. Είχαμε ενέργεια, είχαμε κάποιες φάσεις και με τίποτα δεν έδειχνε πως θα πάει εκεί το παιχνίδι. Δυστυχώς για μας φαίνεται το ψυχολογικό μας πρόβλημα μόλις δεχτούμε γκολ.

Το πρώτο γκολ προήλθε από τρία διαδοχικά λάθη. Μετά απ’ αυτό θα έλεγα ότι δεν αντιδράσαμε. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Τις επόμενες αγωνιστικές πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό. Κυρίως στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και στην ψυχολογία, γιατί όσο περνάει ο καιρός και δεν έρχεται νίκη, το ψυχολογικό κομμάτι είναι σημαντικό.

Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Παρ’ ότι είναι αρχή φαίνεται ότι έχουμε αυτό το ψυχολογικό πρόβλημα. Και δε θα ψάξω δικαιολογίες για το δύσκολο πρόγραμμα".

Για τις αλλαγές που έχει κάνει μέχρι τώρα, στην ενδεκάδα υποστήριξε: "Έχει να κάνει με το ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μ’ έχει προβληματίσει το γεγονός πως η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ και προσπαθώ και εγώ να βελτιώσω αυτό τον τομέα.Μέχρι τώρα δεν τα έχουμε καταφέρει. Έχω χρησιμοποιήσει αν δεν κάνω λάθος 20 ποδοσφαιριστές και πρέπει να καταλήξω σ’ ένα κορμό για να μη γίνονται τόσες αλλαγές, γιατί δεν είναι σωστό να γίνονται τόσες αλλαγές από Κυριακή σε Κυριακή".

Όσο για το παιχνίδι του Κυπέλλου της Τετάρτης (26/09), ξανά με την Ξάνθη στο ίδιο γήπεδο, τόνισε: "Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο θεσμός είναι διαφορετικός και αυτές τις μέρες που μένουν, οι παίκτες πρέπει να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για το παιχνίδι που δε θα το αφήσουμε έτσι.

Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και για ψυχολογικούς λόγους, για να μας βοηθήσει και στο πρωτάθλημα".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development