ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Αλετράς: "Να είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτό που έχει γίνει στον ΟΦΗ"

Αλετράς: "Να είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτό που έχει γίνει στον ΟΦΗ"

image

Σε απολογισμό όσων έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ από τον Ιανουάριο που ανέλαβε μέχρι και σήμερα, προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιώργος Αλετράς στο ΔΣ της Τετάρτης (3/10).

«Πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτό που έχει γίνει στην ομάδα. Επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκ και έχουμε τις ευχάριστες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό».

Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, έκανε στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τον απολογισμό της διοίκησης του, από τον Ιανουάριο έως και σήμερα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, για την πολύ δύσκολη προσπάθεια που κατέβαλαν για να κρατήσουν όρθια την ομάδα, σε δύσκολες συνθήκες.

Όπως ανέφερε «όλα αυτά έγιναν από μια τρέλα κάποιων ανθρώπων, που μπήκαμε μπροστά με πολύ μεγάλο προσωπικό ρίσκο τον Ιανουάριο και τους ευχαριστώ όλους ένα προς ένα, για την βοήθεια τους προς το σύλλογο, την οποία θα χαρακτήριζα ιστορική».

Αυτή ήταν η τελευταία συνεδρίαση, του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, καθώς την επόμενη Τετάρτη (10/10) έχει οριστεί Γενική Συνέλευση, στην οποία ο ΟΦΗ αλλάζει και επίσημα ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η συνεδρίαση, του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ασχολήθηκε αποκλειστικά με θέματα που αφορούν την Γενική Συνέλευση.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development