ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Αρνητική η αστυνομία για εισιτήρια στον Ολυμπιακό

Αρνητική η αστυνομία για εισιτήρια στον Ολυμπιακό

image

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν έχει πρόβλημα να βρεθούν φιλάθλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο, η αστυνομία έχει αντίθετη άποψη.

 

 

Στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ δεν είχε πρόβλημα να βρεθούν φίλαθλοι των φιλοξενούμενων στις κερκίδες του γηπέδου. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό, αλλά η αστυνομία του Ηρακλείου φαίνεται πως βάζει… φρένο.

Πιο συγκεκριμένα παρά το γεγονός πως η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να δοθούν μεμονωμένα εισιτήρια(όπως ακριβώς έγινε και με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ) στους φιλοξενούμενους, η αστυνομία είναι αντίθετη με αυτό το σενάριο κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγείται στο υπουργείο Δημόσιας τάξης για να βρεθεί η οριστική λύση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Κρητικής ομάδας:

«Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γεντί Κουλέ, για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός, που θα γίνει την Κυριακή (21/10, 8.30μμ), η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διάθεση της θύρα 6, προκειμένου να φιλοξενηθούν φίλοι της ομάδας της, ανέφερε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να φιλοξενηθούν στη θύρα αυτή, μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως έγινε στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ωστόσο, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό, για λόγους που αφορούν στην ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα.

Κατόπιν τούτου, η αστυνομική διεύθυνση θα ενημερώσει το υπουργείο δημοσίας τάξης, από το οποίο και θα ληφθεί οριστική απόφαση.»

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development