ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ιστορική μέρα για την ΠΑΕ ΟΦΗ! Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ

Ιστορική μέρα για την ΠΑΕ ΟΦΗ! Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ

image

Μια ιστορική ημέρα για την ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν η σημερινή, καθώς η ομάδα πέρασε και επίσημα πλέον στα χέρια του Μιχάλη Μπούση, ο οποίος είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, στην οποία έδωσαν το "παρών" τόσο ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αλετράς, όσο και άλλα μέλη της προηγούμενης διοίκησης, ενώ μετά το πέρας αυτής έγινε γνωστό το νέο ΔΣ της κρητικής ΠΑΕ.

Σε αυτό είναι ο Μιχάλης Μπούσης, ενώ βρίσκονται τόσο ο Ηλίας Πουρσανίδης όσο και ο Γιώργος Σαμαράς. Επίσης, υπάρχουν και οι -εξ Αμερικής- Γρηγόρης και Ευάγγελος Παλυβός.

Αναλυτικά, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ συνιστούν οι:

 • Μιχάλης Μπούσης
 • Άγγελος Παλυβός
 • Γρηγόρης Παλυβός
 • Γιώργος Σαμαράς
 • Ιάσονας Παπαστεφανάκης
 • Ηλίας Πουρσανίδης
 • Παναγιώτης Σπυριδάκης
 • Μιχάλης Μυλωνάκης  (αναπληρωματικό μέλος)

Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των προσεχών ημερών, οπότε και θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Εκτός του νέου ΔΣ που έγινε γνωστό, εγκρίθηκε από το σώμα της γενικής συνέλευσης η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ, η οποία ανέρχεται σε 450. 000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι στην Γενική Συνέλευση βρέθηκε και ο Μανώλης Βογιατζάκης, ο οποίος εργαζόταν στην Nova και αναμένεται να αναλάβει ανάλογη θέση και στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σε δηλώσεις προχώρησαν μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης άνθρωποι που έχουν δείξει επανειλημμένα την αγάπη και την στήριξη τους στην ομάδα σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Ο κ. Καζανάκης, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, τόνισε: «Ο τελευταίος στόχος είναι μεγαλύτερος από τον αγωνιστικό. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε και τα παιδιά που ήρθαν αγαπάνε την ομάδα και πιστεύω απόλυτα ότι ο ΟΦΗ θα απογειωθεί και θα φύγει από την καθημερινότητα.

Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε την ομάδα σε αυτό το σημείο. Εύχομαι στα νέα παιδιά, στην νέα διοίκηση, που ήρθαν με πολύ αγάπη να προ οδεύσουν και να ξέρουν ότι όλο το Ηράκλειο θα είναι κοντά τους.  Πιστεύω απόλυτα ότι με τον κ. Μπούση, χωρίς να θέλω να μειώσω τους προηγούμενους,  οι αποφάσεις θα είναι καλύτερες για την ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν μέχρι σήμερα για να παραμείνει ο ΟΦΗ ενωμένος και ευχαριστώ και τη νέα διοίκηση που ήρθε να απογειώσει τον ΟΦΗ».

Στην συνέχεια μίλησε ο Γιάννης Παπαματθαιάκης που είναι επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ, λέγοντας: «Είναι μια ιστορική ημέρα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό τους για να πετύχουν αυτά που κάναμε εμείς στο παρελθόν. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με στόφα, που ότι και να συμβεί δεν θα διαλύσει γιατί έχει κόσμο και άτομα που τον αγαπάνε. Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης μας βλέπει από πολύ ψηλά και γελάει και είναι πολύ χαρούμενος με τη νέα προσπάθεια. Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ να αφήσει τα διοικητικά και να κοιτάξει τα αγωνιστικά για να έρθουν πάλι οι καλές εποχές της ομάδας».

Με τη σειρά του ο κ. Δανδάλης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μια μεγάλη ημέρα, το σωματείο αποκτά επιτέλους ιδιοκτήτη, που θέλει να κάνει μεγάλη ομάδα και να γίνει ένα σωματείο που θα το καμαρώνουμε όλοι. Είναι σημαντική η προσπάθεια που γίνεται από Πουρσανίδη και Σαμαρά για να επενδύσει στην ομάδα ο Μιχάλης Μπούσης και να την κάνει και πάλι μεγάλη».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
 • email Αποστολή σε φίλο
 • print Εμφάνιση εκτύπωσης
 • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development