ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Μια ξεχωριστή προπόνηση για τον Εργοτέλη

Μια ξεχωριστή προπόνηση για τον Εργοτέλη

image

Για ακόμη μια μέρα συνεχίστηκε το χτίσιμο στον Εργοτέλη εν όψει του πρωταθλήματος που αναμένεται να αρχίσει. Πιθανόν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' προπονήθηκαν πιο έντονα στο επιθετικό κομμάτι το οποίο φέτος αναμένεται να αποτελέσει ''βαρόμετρο'' αφού τόσο στα φιλικά όσο και στις προπονήσεις ξεχωρίζουν οι ικανότητες των επιθετικών παιχτών οι οποίοι σε συνδιασμό με αυτούς που βρίσκονται πιο πίσω ''πετάνε φωτιές''.

Ο Χρήστος Αντωνίου συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και μέχρι αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα μετά το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε για λίγο.

Σήμερα ωστόσο ήταν μια διαφορετική προπόνηση για τον Εργοτέλη, καθώς στο Παγκρήτιο βρέθηκαν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής και παρακολούθησαν την τακτική της μεγάλης ομάδας του Εργοτέλη, παίρνοντας χρήσιμα πράγματα για τα ''δικά'' τους παιδιά.

Μετά το τέλος της προπόνησης μίλησαν με τον Νίκκι Παπαβασιλείου, ανανεώνοντας αυτό το χρήσιμο ''μάθημα'' και για την συνέχεια της σεζόν, αφού στόχος του Εργοτέλη είναι να επανδρωθούν τα νεαρά παιδιά σύντομα και με την βοήθεια των προπονητών τους αυτό θα γίνει σύντομα.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development