ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Νέες και ουσιώδης προσθήκες στον Ηρόδοτο

Νέες και ουσιώδης προσθήκες στον Ηρόδοτο

image

Μεταγραφές στον Ηρόδοτο μέσα Οκτώβρη αλλά αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, τα νέα πρόσωπα δίνουν και παίρνουν στον Ηρόδοτο με επικεφαλής τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας Ηρακλή Νύκταρη ο οποίος τους προωθεί.

Ο ειδικός σύμβουλος του Νύκταρη θα είναι ο Μανώλης Κλάδος ενώ ο Μάνος Κλωνάρης θα είναι αυτός που θα αναλάβει την θέση του υπευθύνου ασφαλείας της ομάδας.

Εν συνεχεία ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Χάρη Γεωργακάκη ο οποίος θα αναλάβει την θέση του γενικού αρχηγού. Στο παρελθόν έχει θητεύσει στον ΟΦΗ και τον ΑΟΧ μέσα απ' το ίδιο πόστο. Σίγουρα μια αρκετά καλή και έμπειρη προσθήκη στο team του Ηροδότου.

Η αμέσως επόμενη ανακοίνωση είχε να κάνει με την πιθανή αντικατάσταση του Ανδρέα Ξυδάκη. Και λέμε πιθανή γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρο αν αποχωρήσει απ' την ομάδα. Αυτό θα μαθευτεί τις επόμενες μέρες. Στην θέση του πάντως, αυτή του βοηθού προπονητή θα βρίσκεται από φέτος ο Γιώργος Λυρώνης.

Ένας πολύ έμπειρος προπονητής όπου έχει διαγράψει μεγάλη πορεία σε διάφορες Κρητικές ομάδες (ΑΟΧ, ΑΕΜ, Αστέρας Ρεθύμνου, Μικτή Ρεθύμνου) ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Επισκοπή, θα κληθεί να συνδράμει τα μέγιστα στον Αρμάντο Φουτσίνι δημιουργώντας έτσι τον νέο και αναγεννημένο Ηρόδοτο.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development