ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Ο κόσμος ευχαριστήθηκε... όχι μόνο μπάλα

Ο κόσμος ευχαριστήθηκε... όχι μόνο μπάλα

image

O www.sporfm.gr βρέθηκε στο Ατσαλένιο για την σπουδαία αναμέτρηση του ΠΟΑ κόντρα στην Προοδευτική στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, και κατέγραψε μερικά απ' αυτά που η κάμερα δεν πιάνει.

Κάποια πλάνα απ' τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες του Ατσαλένιου, αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξη στην νέα διοίκηση και το νέο σύνολο που έχτισε το καλοκαίρι ο ΠΟΑ. Πολλοί το αμφισβητούσαν αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα τα πάει περίφημα.

Πως ο κόσμος όμως να μην πηγαίνει στο γήπεδο. Η διοίκηση χθες συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο στους φιλάθλους. Ακόμη σε αυτούς της Προοδευτικής. Έκοβε λαχνούς με πολλά δώρα, τα παιδιά των ακαδημιών συνόδευαν τους παίχτες ενώ υπήρξαν και τα αναμενόμενα κεράσματα σε όλον τον κόσμο.

Μάλιστα σε όλο αυτό το ωραίο κλίμα χθες, υπήρξε και ακόμη ένα γεγονός που δεν το συναντάμε και τόσο συχνά στα γήπεδα. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ ο Φραγκιαδάκης, ζήτησε στην κοπέλα του να τον παντρευτεί ενωπίον όλου του κόσμου. Οι παίχτες κρατούσαν ένα πανό με την γνωστή ερώτηση, ενώ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ανέβηκε στην κερκίδα και αγκάλιασε την Κυρία πλέον Φραγκιαδάκη. Εκείνη είπε το ναι. Πως θα μπορούσε άλλωστε να αρνηθεί.

Αυτά και άλλα πολλά στα βίντεο που ακολουθούν.

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development