ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Νέα εποχή στον ΟΦΗ!

Νέα εποχή στον ΟΦΗ!

image

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου παρουσιάστηκε το πλάνο της νέας διοίκησης για τον ΟΦΗ.

Το "παρών" έδωσαν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Μπούσης  οι Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς, ο Ηλίας Πουρσανίδης αλλά και άλλα μέλη της νέας δοίκησης ενώ ήταν παρόντες και αρκετοί φορείς του Ηρακλείου, παλιοί παράγοντες, παλαίμαχοι αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο και τόνισε ότι στόχος είναι "ο ΟΦΗ να γίνει ομάδα της Κρήτης". Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη ημέρα για τον ΟΦΗ το Ηράκλειο και την Κρήτη. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ μαζί σας και θα ήθελα να ευχαριστήσω μερικούς μετόχους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ΟΦΗ μεγάλο όπως ήταν. Αυτή η ομάδα θα χτιστεί πάλι από την αρχή για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μαζί με τον Γιάννη τον Γιώργο και τον Ηλία εύχομαι να κάνουμε το καλύτερο και θέλουμε την υποστήριξη σας.

Όλος ο κόσμος της Κρήτης να στηρίξει την ομάδα και να πάει από το καλό το καλύτερο. Ο ΟΦΗ δεν θέλω να είναι ομάδα του Ηρακλείου αλλά της Κρήτης. Θέλω να είναι περήφανοι οι παίκτες που παίζουν στον ΟΦΗ και θα ήθελα να τους παρακαλέσω να ασχοληθούν μόνο με το παιχνίδι και να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνoυν».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος ανέφερε: «Δεν ξέρω πως να αρχίσω. Νοιώθω λίγο περίεργα με πολλά συναισθήματα. Σημασία είναι ότι θέλουμε να κάνουμε αλλαγή νοοτροπίας από τις ακαδημίες και να βοηθήσουμε τα παιδιά γιατί χωρίς αυτά δεν υπάρχει μέλλον.

Να δώσουμε ένα κίνητρo στα μικρά παιδιά. Είναι χαρά που μίλησα με τους ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη και όλοι αυτό θα ακολουθήσουμε. Μεγάλη πρόκληση και ωραία πρόκληση. Πετυχημένος ο Μιχάλης, νοιώθω άβολα γιατί είναι εδώ και ο Γιώργος που έχω να τον δω καιρό. Χθες ήταν παίκτης, σήμερα κάτι άλλο και του χρωστάμε πολλά».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Σαμαράς, δήλωσε: «Γυρίζουμε σπίτι μας μαζί με τον πατέρα μου. Επιστρέψαμε για το καλύτερο της πόλης και του νησιού μας. Δεν θα πω πολλά, είμαστε εδώ να βοηθήσουμε την ομάδα, τα νέα παιδιά. Σίγουρα θα κάνουμε λάθη, θα έχουμε επιτυχίες αλλά οι νοοτροπίες μας δεν θα αλλάξουν. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνετια στις άλλες ομάδες. Έχουμε έναν στόχο, έναν σκοπό και αν μείνουμε μόνοι μας θα ξέρουμε ότι έχουμε πίσω μας ένα ολόκληρο νησί.

Να ευχαριστήσω τον Μιχάλη γιατί όλο αυτό το είχα στο μυαλό μου για δύο ολόκληρα χρόνια και με την βοήθεια του Ηλία είδε το όνειρο μας μέσα στα μάτια του και να τον ευχαριστήσω που βρισκόμαστε εδώ».

Τέλος ο Ηλίας Πουρσανίδης, υποστήριξε «Είναι λίγο δύσκολο να υποθούν εύκολα λόγια. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι λάθη θα γίνουν, όμως ξέρετε το κίνητρο μας. Και τα λάθη που θα κάνουμε θα είναι ανθρώπινα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Να ευχαριστήσω τον κ. Αρναουτάκη, τον κ. Λαμπρινό και τον κ. Βαρδαβά, που έχουμε επαφές μαζί τους καιρό όπως και το προηγούμενο Δ.Σ. του ΟΦΗ. Έχει γίνει πολύ σωστά και οργανωμένα όλο αυτόν τον καιρό στο να έχει όλο αυτό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους μετόχους.

Βλέπω πρόσωπα και μάτια δακρυσμένα που μας κάνουν χαρούμενος γιατί με πολλούς έχουμε ιδρώσει για την φανέλα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη Τύπου:

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
5.00
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development