ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Παπαβασιλείου: '' Οι τρεις βαθμοί ήρθαν μετά από μεγάλη προσπάθεια''

Παπαβασιλείου: '' Οι τρεις βαθμοί ήρθαν μετά από μεγάλη προσπάθεια''

image

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΟΧ (1-2), απόλυτα ευχαριστημένος απ' τους ποδοσφαιριστές του χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι αρκετά δύσκολο.

Όμως τόνισε ότι με την πρέπουσα αφοσίωση και την κατάλληλη προετοιμασία που είχε γίνει εντός της εβδομάδας, ο Εργοτέλης μπόρεσε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

''Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Ετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα Τα παιδιά έμειναν πολύ αφοσιωμένα στην τακτική που θέλαμε να έχουμε σε αυτό το παιχνίδι. Δώσαμε πάρα πολλές δυνάμεις και οι τρεις βαθμοί ήρθαν μετά από μεγάλη προσπάθεια. Δημιουργήσαμε για εκτός έδρας παιχνίδι δέκα τελικές και κάναμε δυο γκολ. Νομίζω το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο» επεσήμανε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας μας και συμπλήρωσε: «Γενικά ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και νομίζω αυτή η νίκη θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για ν αντιμετωπίζουμε στην συνέχεια τα παιχνίδια με πιο πολύ ηρεμία. Είχαμε λίγο άγχος μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ. Η διαχείριση για μένα είναι σημαντική. Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετά χαμηλό όρο ηλικίας και σίγουρα παιχνίδια όπως το σημερινό απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίζουμε παρόμοια  ματς στην συνέχεια με περισσότερη εμπειρία.''

Μαζί με τον κόουτς του Εργοτέλη ο λόγος δόθηκε στον Κυριάκο Μαζουλουξή ο οποίος μίλησε για μια νίκη που αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα.

Αναλυτικά;

"Σήμερα η ομάδα μας πέτυχε μια σημαντική νίκη. Είναι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και αυτό το τρίποντο μας δίνει ωθήσει για την συνέχεια. Ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να εγκλωβίσουμε τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Παράλληλα και επιθετικά ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development