ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Ανοίγει τις πύλες του, το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο–Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών»

Ανοίγει τις πύλες του, το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο–Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών»

image

 

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών»,  θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του στην Πλατεία Ελευθερίας από την 1η Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηρακλείου) ετοιμάζονται να υποδεχτούν τις γιορτές των Χριστουγέννων σε ένα ανανεωμένο σκηνικό. Ένα ζωντανό παραμύθι θα στηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας με τα ξωτικά του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» να καλωσορίζουν τους επισκέπτες και να τους ξεναγούν στα στολισμένα και πολύχρωμα δρομάκια αλλά και να τους ενημερώνουν για το πλούσιο πρόγραμμα και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Μουσικές από αγαπημένους τραγουδοποιούς στην κεντρική σκηνή, χορογραφίες και θεατρικά δρώμενα, ξυλοπόδαροι και μάγοι, ζογκλέρ και παραμυθάδες, παιχνίδια, cine -προβολές, «ζωντανές» ραδιοφωνικές παραγωγές, εργαστήρια γεύσεων και κατασκευών, κεράσματα για όλους, πολλές εκπλήξεις  θα μπορέσουν να απολαύσουν όσοι περάσουν τις πύλες του παραμυθένιου χωριού στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου και όλα τα παραπάνω με ελεύθερη είσοδο για το κοινό!

Με τις μαγικές εφαρμογές του Ι.Τ.Ε. - που θα κυριαρχούν στην πλατεία του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» - μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο χριστουγεννιάτικο όνειρο και στην μαγεία των γιορτών.

Για τις 37 ημέρες λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» στην Πλατεία Ελευθερίας, ενεργοποιούνται φορείς, σύλλογοι, ομάδες, ιδιώτες, σχολεία, προσκοπικά  σωματεία, περιβαλλοντικές και εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι αλλοδαπών και φορείς των ΑμΕΑ, τονώνονται οι επαγγελματίες και η τοπική αγορά και παράλληλα αναδεικνύεται και το καλλιτεχνικό δυναμικό του τόπου.

Στο πλαίσιο των εργασιών για το στήσιμο του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» ο Δήμος Ηρακλείου προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν (σύλλογοι, ομάδες, φυσικά πρόσωπα, εμπορικές επιχειρήσεις, εταιρείες κ.α. ) να καλέσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2813.409853 (κ. Άσπα Φλουρή).

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development