ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα εν όψει...''Παπαματθαιάκη''

Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα εν όψει...''Παπαματθαιάκη''

image

Μετά την ιστορική 2η αγωνιστική που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στις μνήμες των φίλων του Ηροδότου, λόγω της ιστορικής νίκης επί του Αήττητου Σπάτων τα βλέμματα έχουν στραφεί στο επόμενο κρίσιμο μάτς.

Ο Ηρόδοτος την Κυριακή υποδέχεται την ΑΕ Καραϊσκάκης και συνάμα τον Μανώλη Παπαματθαιάκη ο οποίος έχει αναλάβει το τιμόνι των Αρταίων, και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα... τους περιμένουν.

Οι ''κυανόλευκοι'' αν δεν προκύψει κάτι, θα εχουν στη διαθεση τους τονΚασμερίδη, όπου  εξέθεσε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών από κάρτες. Συνεπώς στο δυναμικό ίσως επιστρέψουν οι Μωραϊτης, Αυγενικού και Κονέ όπου έλειψαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής οι ενοχλήσεις συνεχίζονται για τους συγκεκριμένους παίχτες και οι εξελίξεις επονται.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο χρυσός σκόρερ της Κυριακής να απουσιάσει, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις αυτές τις μέρες. Μένει να επιβεβαιώθουν τα σενάρια αλλά καλύτερη εικόνα θα υπάρξει και απ' τον ίδιο τα επόμενα 24ωρα.

Με σύμμαχο την καλή ψυχολογία λοιπόν ο Ηρόδοτος αισιοδοξεί σε ακόμα ένα ανάλογο αποτέλεσμα για να γίνει και αυτός μια υπολογίσιμη δύναμη στην κατηγορία.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development