ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Έτοιμος για τους ''Σπαρτιάτες'' ο Εργοτέλης

Έτοιμος για τους ''Σπαρτιάτες'' ο Εργοτέλης

image

Ο Εργοτέλης, αύριο αγωνίζεται στην Λακωνία κόντρα στην μαχητική Σπάρτη και δηλώνει έτοιμος και αισιόδοξος αλλά πάντα με χαμηλά τον πήχη... για το 3Χ3.

Το σύνολο του Νίκκι Παπαβασιλείου θα πρέπει να κοντράρει στα ίσια, την Σπάρτη και να μην την υποτιμήσει λόγω της αφαίρεσης 9 βαθμών πλέον, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.Συγκεκριμένα οι Λάκωνες, δέχθηκαν ακόμη μεγαλύτερη ποινή με την αφαίρεση ακόμη τριών βαθμών έπειτα από σχετικές οφειλές σε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας. Το όλο σκηνικό περί αφαιρέσεων μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με την ΕΠΟ, αν οι ιθύνοντες της ομάδας ξεπληρώσουν τους τρεις παίχτες μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Εργοτέλης πάντως θα πρέπει να είναι ο εαυτός του και να αντιμετωπίσει την Σπάρτη όπως τους προηγούμενους δύο αντιπάλους και το θετικό αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ο Βαλάντης Κοζορώνης δείχνει να ξεπερνάει μέρα με τη μέρα τον ελαφρύ τραυατισμό του στα πλευρά, αλλά για προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε την ομάδα στο ταξίδι.

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή που θα μεταβεί στην Σπάρτη, αποτελούμενη από 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Yakubu, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Bruce, Λαμπάκης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Efford, Σταθόπουλος, Kwateng, Iατρούδης, Καπνίδης, Οικονόμου, Χατζηδίμπας, Μπουρσέλης και Ροβίθης

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development