ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | ΟΦΙ: "Σεβασμός και υπόκλιση"

ΟΦΙ: "Σεβασμός και υπόκλιση"

image

Μεγάλος στυλοβάτης σε όλο το φετινό οικοδόμημα του ΟΦΙ είναι ο κόσμος.Σε κάθε παιχνίδι αντικρίζουμε γεμάτες κερκίδες.Στην φετινή χρονιά η ομάδα του Λασιθίου παίζει με 12 παίκτες, ο δωδέκατος είναι ο κόσμος.Μερικοί ανάμεσα στους οπαδούς είναι μεγάλης ηλικία και κυριολεκτικά ζουν και αναπνέουν για την ομάδα, με αποτέλεσμα να είναι δίπλα της σε όποια κατηγορία και αν παίζει.

Μέσω ανακοίνωσης του, ο ΟΦΙ θέλησε να τιμήσει τους ανθρώπους που είναι σε κάθε παιχνίδι της ομάδας στο Βουζουνεράκειο επί σειρά ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μπορεί  να πηγαίνουμε  εκατοντάδες πλέον στο Βουζουνεράκειο  και να βλέπουμε τον ΟΦΙ , όμως  κάπου  εκεί  ανάμεσα μας  υπάρχουν κάποιοι  λίγοι  που  κάνουν  όσο όλοι εμείς οι υπόλοιποι. Είναι  αυτοί  που δεν έχουν χάσει αγώνα του ΟΦΙ από το 1970 , είναι αυτοί που αν αύριο βρεθεί ο ΟΦΙ στο Β τοπικό Λασιθίου θα συνεχίσουν να ξυπνούν και να κοιμούνται με το μυαλό τους στο Κυριακάτικο παιγνίδι του  ΟΦΙ , είναι  αυτοί τέλος πάντων που δεν υπολογίζουν ούτε ηλικία , ούτε καιρό ούτε τα 700 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα αυθημερόν Ιεράπετρα - Κάντανο".

"Δεν χρειάζονται συστάσεις  οι κύριοι και η κυρία της φωτογραφίας . Η φωτογραφία είναι έξω από το γήπεδο της Καντάνου την Κυριακή , αμέσως μετά τον αγώνα Παλαιόχωρα - ΟΦΙ. Μόνο σεβασμό και υπόκλιση χρειάζονται. Δεν είναι μόνο η ζωντανή ιστορία του ΟΦΙ. Είναι ο ΟΦΙ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development