ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΤΟΠΙΚΟ | Όλα έτοιμα για τη «1η γιορτή του Κρητικού ποδοσφαίρου»

Όλα έτοιμα για τη «1η γιορτή του Κρητικού ποδοσφαίρου»

image

Σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του κρητικού ποδοσφαίρου προχώρησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου καθώς πραγματοποίησε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, στα γραφεία της Περιφέρεις Κρήτης την πρώτη Παγκρήτια σύσκεψη σχετικά με τη διοργάνωση της «1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου».

Μάλιστα στη συγκεκριμένη  σύσκεψη το παρών δίνουν εκπρόσωποι όλων των Ενώσεων της Κρήτης αλλά και της Περιφέρειας Κρήτης για να συζητήσουν για θέματα και λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αρμόδιας Επιτροπής ΕΠΣΗ:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ενημερώνει ότι την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Παγκρήτια σύσκεψη ενόψει της διοργάνωσης της «1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου».

Το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι από όλες τις Ενώσεις της Κρήτης όπως και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης για να συζητήσουν λεπτομέρειες και διαδικαστικά θέματα, να ανταλλάξουν απόψεις και να κάνουν προτάσεις για την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development