ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Μπουτσάκης: «Καλό ποδόσφαιρο και νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο»

Μπουτσάκης: «Καλό ποδόσφαιρο και νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο»

image

Την πίστη του για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο εξέφρασε ο μέσος του Εργοτέλη, Γιάννης Μπουτσάκης, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως θα είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες.

Χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων  μιλώντας για το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση των φίλων του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου ανέφερε:

" Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πολλές πλευρές. Ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες της πόλης μας οι οποίες μετά από πολλά χρόνια συναντιούνται ξανά σε επίπεδο πλέον Football League.

Ο Ηρόδοτος είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος, ειδικά μέσα στην έδρα του. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουμε μπροστά μας όπως γνωρίζουμε όμως πολύ καλά και τις δυνατότητες της ομάδας μας.

Δουλεύουμε με εντατικό ρυθμό καθημερινά και βελτιωνόμαστε συνεχώς σαν ομάδα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και το ίδιο πράξαμε και αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη."

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development