ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Λαμπερή φωταγώγηση του δέντρου στο κέντρο του Ηρακλείου

Λαμπερή φωταγώγηση του δέντρου στο κέντρο του Ηρακλείου

image

Ήρθαν κι επισήμως τα Χριστούγεννα στην πόλη του Ηρακλείου αφού πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο- Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών» άνοιξε τις πύλες του για μια ακόμη φορά για τους μικρούς, αλλά και για τους μεγάλους φίλους μας.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός βρισκόταν εκεί για να φωταγωγήσει 5 εντυπωσιακά στολισμένων δέντρων την ίδια ημέρα και ταυτόχρονα επισημαίνοντας την έναρξη των εκδηλώσεων στην πόλη του Ηρακλείου για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείο σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΗ, το Ι.Τ.Ε. τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης από την 1η του Δεκέμβρη του 2018 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 ετοιμάζουν μια μεγάλη δράση στο κέντρο του Ηρακλείου γεμάτη χαρά, εκπλήξεις και παιχνίδι. Ο καιρός ευνόησε αρκετά την εκδήλωση και ο κόσμος ξεπερνούσε τα 2.000 άτομα όλων των ηλικιών.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου ενώ οι παρουσιαστές του 105.8 παρέδωσαν το κλειδί του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου στον κύριο Λαμπρινό λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να ανάψει το δέντρο και να ξεκινήσουν τα πυροτεχνήματα που έκλεψαν την παράσταση και εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους. Το συγκρότημα Alan Dalon έκλεισε τη βραδιά και κράτησε συντροφιά στο κοινό.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development