ΑΡΧΙΚΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ | ΕΘΝΙΚΗ | Σύντομα οι απαντήσεις για αν το Παγκρήτιο... μπορεί

Σύντομα οι απαντήσεις για αν το Παγκρήτιο... μπορεί

image

''Φως'' αναμένεται να πέσει τις επόμενες ημέρες, στην υπόθεση του αν η Εθνική μεταβεί στο Παγκρήτιο για να παίξει τα παιχνίδια που θα γίνουν τον Ιούνιο για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΕΠΣΗ ότι θα στείλει κλιμάκιο για να εξετάσει την καταλληλότητα του σταδίου για να πουν με βεβαιότητα αν είναι σε θέση να φιλοξενήσει την Εθνική Ελλάδος και όχι μόνο, σε επίσημους αγώνες.

Επίσης η ΕΠΟ θα ελέγξει ξενοδοχεία και αθλητικές υποδομές της πόλης ώστε να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στην φιλοξενία της Εθνικής μας και όχι μόνο στο Ηράκλειο για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Αυτή η εξέταση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου. Μετά η ΕΠΟ πιθανόν να είναι σε θέση να αποφασίσει αν το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο μπορούν να φιλοξενήσουν επίσημους αγώνες της Εθνικής απέναντι σε μεγάλα ονόματα, όπως είναι η Ιταλία.

Αν αποφασιστεί να είναι το Παγκρήτιο η έδρα της ''γαλανόλευκης'' τότε τον Ιούνιο το Ηράκλειο θα φορέσει τα γιορτινά του, καθώς θα υποδεχτεί την Ελλάδα μαζί με την Ιταλία και την Αρμενία αφού οι δύο πρώτοι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στις 8 και 11/6.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Με επιστολή που παρέλαβε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ενημερώθηκε επισήμως για την έλευση στο Ηράκλειο αντιπροσωπείας υπηρεσιακών εκπροσώπων της ΕΠΟ.

Τα στελέχη της Ομοσπονδίας θα επισκεφτούν το Ηράκλειο την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να επιθεωρήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο καθώς και άλλες αθλητικές υποδομές αλλά και ξενοδοχεία, ενόψει των προσεχών επίσημων αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development