ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Οικονομική ενίσχυση στον ΠΟΑ από... δύο φιλάθλους

Οικονομική ενίσχυση στον ΠΟΑ από... δύο φιλάθλους

image

Χρηματική ενίσχυση έλαβαν στον ΠΟΑ από δύο φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ιδιαίτερα συγκινητική χαρακτήρισε η ομάδα αυτή τη βοήθεια, ευχαριστώντας παράλληλα τους δύο αυτούς ανθρώπους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Ο ΠΟΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά δύο πιστούς φίλους της ομάδας που ανιδιοτελώς προχώρησαν σε μία συγκινητική κίνηση, δείγμα της αγάπης και της πίστης τους στο σύλλογο. Ο Κώστας Πεχυνάκης και ακόμη ένας φίλος της ομάδας που δεν θέλει να δημοσιευθεί το όνομά του -κάτι που σέβεται η διοίκηση- δώρισαν στον ΠΟΑ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ως οικονομική ενίσχυση. Τέτοιες κινήσεις εκτός από συγκινητικές, δείχνουν ότι ο ρομαντισμός και η ειλικρινής αγάπη στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχουν θαφτεί κάτω από το "χώμα" του τυφλού οπαδισμού.

Και δεν είναι υπερβολή όταν αναφέρουμε ότι ο ΠΟΑ είναι, πάνω απ' όλα, ο κόσμος του. Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη, ευχαριστούμε θερμά που οι φίλαθλοι στέκονται στο πλευρό μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Ο ΠΟΑ είναι ένα ιστορικό σωματείο που "τρέφεται" από την αγάπη του κόσμου. Και αυτό δεν θα σβήσει ποτέ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ονειρευόμασταν πιτσιρικάδες στις αλάνες".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development