ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Στήριξη και ανανέωση σε Πίτσο από τον Γιούχτα

Στήριξη και ανανέωση σε Πίτσο από τον Γιούχτα

image

Για ακόμα μια χρονιά θα κάθεται στον πάγκο του Γιούχτα ο Μηνάς Πίτσος, καθώς η ομάδα των Αρχανών ανανέωσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό.

Οι δύο πλευρές έχοντας πανηγυρίσει δύο ανόδους φαίνεται πως οδεύουν στο ίδιο μήκος κύματος και έπειτα από τη θετική πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά, η διοίκηση των πρασίνων προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Μηνά Πίτσο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Αρχανών ο «Γιούχτας» στην τακτική του συνεδρίαση την Τετάρτη 5/12/18, εξέτασε μεταξύ άλλων και ζητήματα που αφορούν την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Εκφράστηκε η ικανοποίηση της διοίκησης για την έως τώρα πορεία της ομάδας σε ένα δύσκολο και απαιτητικό όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν ομάδες που στο παρελθόν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αλλά και στις υψηλότερες κατηγορίες.

Σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας έχουν όλοι, οι παίχτες, φίλαθλοι , αλλά κυρίως ο προπονητής μας Μηνάς Πίτσος. Η ομάδα μας με το Μηνά Πίτσο έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους και μια σταθερή πορεία στην Γ Εθνική, δίνοντας χαρά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Αρχανών. Το Δ.Σ. του σωματείου μας εκτιμώντας την πολύ καλή δουλειά του προπονητή μας και μετά από συμφωνία με τον Μηνά Πίτσο, αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία μας και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Στόχος μας είναι με την καθοδήγηση του Μηνά, ο Γιούχτας να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του για την πορεία του στις εθνικές κατηγορίες.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Νικόλαος Γ. Μπουνάκης"

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development