ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ο καιρός σήμερα στο Ηράκλειο

Ο καιρός σήμερα στο Ηράκλειο

image

Χαμηλή θερμοκρασία που συνδυάζεται με βροχερό τοπία και δυνατούς ανέμους, παρουσιάζει το σκηνικό του καιρού σήμερα στην Κρήτη.

Στο Ηράκλειο περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Όσο για τα Χανιά περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ενώ για τη Νεάπολη Λασιθίου ο καιρός θα είναι βροχερός, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development