ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Μπάτζιος: «Σημαντικό οι τρεις βαθμοί απέναντι στην Κέρκυρα»

Μπάτζιος: «Σημαντικό οι τρεις βαθμοί απέναντι στην Κέρκυρα»

image

Για το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα μίλησε ο αρχηγός του Εργοτέλη Χρήστος Μπάτζιος δίνοντας σύνθημα νίκης.

Στη σημασία του αυριανού παιχνιδιού απέναντι στην Κέρκυρα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Μπάτζιος, ο οποίος τόνισε πως πρέπει οι κιτρινόμαυροι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και ψυχολογικής.

«Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι είναι μπροστά μας. Το Σάββατο υποδεχόμαστε την ομάδα της Κέρκυρας, η οποία αποτελεί ένα δυνατό σύνολο με υψηλές βλέψεις. Παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα μας όλες αυτές τις αγωνιστικές έχει δείξει τις δυνατότητες της . Δουλεύουμε με συγκέντρωση στο πλάνο μας και όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ αυτό θ’αγωνιστούμε με σκοπό να διεκδικήσουμε την  νίκη.

Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν ώστε να τα καταφέρουμε. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας σ αυτό το χρονικό σημείο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τόσο σε βαθμολογικούς όσο και σε ψυχολογικούς λόγους.  Παρότι δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα, θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να μας δώσουν ώθηση όπως άλλωστε κάνουν μέχρι σήμερα. Η παρουσία τους είναι για μας πολύ σημαντική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Εργοτέλη.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development