ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ο καιρός σήμερα στο Ηράκλειο

Ο καιρός σήμερα στο Ηράκλειο

image

Βελτίωση του καιρού και αύξηση της θερμοκρασίας φαίνεται πως θα έχουμε αφού αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στα Χανιά, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ενώ στη Νεάπολη Λασιθίου προβλέπεται αίθριο καιρός με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development