ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Με χρυσά μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν οι αθλητές του Leon gym

Με χρυσά μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν οι αθλητές του Leon gym

image

Με το απόλυτο επιστρέφουν οι αθλητές της σχολής Leon gym, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία τους στην World Federation of Martial Art στο Kick box και την πυγμαχία.

 

Το πιο εντυπωσιακό είναι η συμμετοχή της Μαριεύα Λέων που είναι 8 ετών και του Αντώνη Λουάρι που είναι 10, με τον Λουάρι να νικάει με ένα εντυπωσιακό Νοκ άουτ στον πρώτο γύρο.

Στα 65 και 68 κιλά οι Χρήστος Ρεμιδιανάκης και Γιάννης Περιβολάρης είχαν και αυτοί πολύ θετική παρουσία κατακτώντας την πρώτη θέση, ενώ στα πιο χαμηλά κιλά ο Βαγγέλης Δούκας, η Μίνα Κυρλάκη και η Κλεάνθη Λουάρι, στα 60, τα 52 και τα 54 αντιστοίχως  πήραν χρυσά μετάλλια.

Στα πιο βαριά κιλά και στα 75 ο Παναγιώτη Καπάι. ο Ρολάντο Βλασάι στα 90 και ο Βαγγέλης Αντωνάκης στα 88 έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα παίρνοντας και αυτοί την πρώτη θέση και συνάμα χρυσά μετάλλια.

Μετά το τέλος του τουρνουά ο Κώστας Λέων μίλησε στο sporfm.gr, τονίζοντας ότι ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τους παίκτες του, ενώ έβαλε στόχο της ομάδας την Α Εθνική στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: "Παίξαμε σε μια από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις. Η πιο μικρή αθλήτρια ήταν η κόρη μου η Μαριεύα 8 ετών, ανεβήκαμε με 10 αθλητές και κέρδισαν όλοι. Ο Λουάρι ο Αντώνης κέρδισε στον πρώτο γύρο με νοκ άουτ, είχαμε μια τέλεια εμπειρία για όλα τα παιδιά, έπαιξαν τέλεια όλοι, ήταν σαν επαγγελματίες αθλητές.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τις επιδώσεις των παιδιών σαν δάσκαλος. Ανεβάζουμε τον πήχη πιο ψηλά, γυρίζουν πίσω οι 10 αθλητές με χρυσά μετάλλια και στόχος μας είναι η Α Εθνική στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και το παγκόσμιο".

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development